perjantai 20. helmikuuta 2015

There is no quitting!

Tänään herätessäni ei voinut olla sitten yhtään väsyneenpi olo, lenkki jäikin oletettua lyhyemmäksi.. kiitos tuon pääkallokelin! Ei piru miten liukkaaksi voi yksi plussa keli tehdä sään!
Saatuani tänään kaikki juoksevat asiat tehtyä kello oli 10.15 ja tajusin että jos meinasin haluta tänään treenata niin pitäisi syödäkkin siis jotain.. Juoksevien asioiden hoito päivinä tuntuu että unohdan täysin sen oikean rytmin syömisessä, juoda onneksi sentään muistan!
Niinpä piti siis syödä ja kello olikin hiukan yli kaksitoista ennen kuin pääsin Tapoutin kimppuun ja kuinka ollakkaan ei millään oisi jaksanut aloittaa.
Mutta kun aloitin niin kohtuullisen kivuttomasti se menikin! Tarkoitan siis sitä että pysäytin ohjelman vain siitä syystä kun piti kuminauhaa laittaa jalkojen ympärille tai käsien ympärille, eli menin ohjelman omien juomataukojen mukaan koko treenin!
Meinasin purskahtaa yhdessä vaiheessa kohtuuttomaan nauruun kun ohjaaja huusi kesken punnerrusten että There is no quitting Tapout, you have to come and get it!
So true!
Eli ei voi luovuttaa kun nyt lähtenyt niin hyvin käyntiin!
Sentään sain kumminkin päivän pisteet syötyä (vieläkin se 24), kiitos sen että toteutin isomman tuhisijan toiveen, lämpimiä voikkareita.
Täystummaa ruisleipää, ei yhtään rasvaa, tonnikalaa, suolakurkkuja (0pistettä!) ja kevyttä juustoa päälle.


Päädyin tekemään tässä yhtenä päivänä tälläisen tempun että ruksaan netistä otetusta treeniohjelmasta aina sen päivän pois kun se on tehty. Jääkaapin ovessa on oma samanlainen mutta en vain raaski raksia siitä noita pois, mikäli vielä tuon 90 päivän jälkeen tekee mieli vetää uudestaan, näin pystyn katsomaan siitä jääkaapin ovessa olevasta mitä sinä päivänä pitä tehdä ja tietokoneella olevaan voin merkitä sen päivän tehdyksi. Tänään siis oli viikko 1 päivä 5, legs and back.
Huomenna olisi sitten työpäivä, munkkien paistoa (onnekseni aiheuttaa oksennus refleksiä sen haju joten ei tuota vaikeutta kieltäytyä niistä..) ja saas nähdä miten huominen treeni menee työpäivän jälkeen!
Onneksi mies on niin tukeva että kehittelee treenituokion ajaksi tuhisijoille tekemistä joten saan treenata suht rauhassa.. =)

Nyt hetkeksi sohvalle nauttimaan hetken omasta ajasta ja sen jälkeen ansaitulle levolle! Palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti