tiistai 24. helmikuuta 2015

Mittaus!


                                                                          Good morning!


Niinpä onkin jälleen mittaus päivä ja kylläpä muuten antoi puhtia aamun lenkille!
Eli heräsin tänään 5.15 ja suunnistin ennen vaatteiden vaihtoa vaa alle ja vau mitä tuloksia taasen!

Eli paino 88.6!, housun koko pysynyt vielä samana eli 44 vaikkakin pitäisi hommata vyö (muutun kohta muuten hiphoppariksi), rinnan ympärys 106, hauis pienentynyt yhdellä sentillä myös eli 30 ja vyötärö on 106! Eli siitäkin on hävinnyt kolme senttiä!

Kokonais tuloksessa siis olen laihduttanut 38 päivän aikana 9,3 kiloa! Vyötäröltä hävinnyt 10 senttiä! Rinnan ympäryksestä hävinnyt 6 senttiä ja housun koko pudonnut kohta kahdella koolla!

Olo on ruumiissa väsynyt mutta energinen! Tiedän on outoa pistää nuo kaksi sanaa samaan lauseeseen mutta se on totta! Lihakset tuntuu joka päivä että niillä on tehnyt jotain mutta samalla kun niissä tuntuu (aristus sana kun on väärä ilmaisu tälle tunteelle) niin samalla on todella energinen olo, jaksan päivä päivältä tehdä enemmän, ärsytys kynnys ja kiukut ovat todella pienentyneet jos enään ollenkaan.
Olen kokoajan innokkaana tekemään kaikkea uusia asioita!

Olen todellakin koko ajan muuttumassa täysin uudenlaiseksi ihmiseksi, mutta se ei ole yhtään huono juttu! Se itseään inhoava, kaikille kärttynen ja väsynyt minä saakin jäädä koko loppu elämäkseni kauas ja pysyä siellä! Tämä uusi minä saakin tulla ja pysyä täällä, sen olen päättänyt!
En tahdo enää siihen mitä olin vuoden alussa!

Sitten ruokamaailmaan!

Löysin aivan mielettömän ihanan idean, joka on lehtitortillat! Yhden tortillan pisteet olivat 2 pistettä kun en käyttänyt sitä vehnäistä läkkyrää ollenkaan. Eli laitoin mieleisiä täytteitä salaatin lehden (itse käytin jääsalaatin kerästä otettua lehteä mutta kiinankaalikin kuulemma sopisi),
Omat täytteet olivat paistettua broileria 1 rkl, salsaa 1/2 tl, raejuustoa 1tl, paprikaa, kurkkua ja tomaattia.
Oli mielettömän hyvää! Tuhisijat aluksi hiukan ihmettelivät mitä oikein teen ja kun selitin että tämä on äitin tortilla alkoi tytöt vielä seuraavana päivänä jämistä kun saatiin lounas huutelemaan että äidin pitää ottaa oma tortilla, vehnäläkkyrä tortilla olivat kuulemma heidän! =D
Sydänhän siinä suli kun tajuavat jo niin paljon ja tietämättään auttavat/tukevat tätä omaa projektia. Sitä kun ole lasten kuullen tahtonut tuoda liian paljon esille sillä se aika ei todellakaan ole vielä että meidän tuhisijoiden tarvitsisi huolehtia omasta ulkonäöstään!

Palatakseni vielä treeneihin, tukemisesta kun juolahti mieleen tuo lauantainen treeni päivä..
Isäntä siis katsoi tuhisijoiden perään mutta vanhempi tuhisijat tahtoi olla "jumpassa" mukana johon tietenkään en voinut kieltäytyä oli sen verran suloista katsella sivusilmällä toisen vakavaaa yritystä pysyä mukana, niin kesken vaikean liikkeen tyttö otti ja alkoi kannustamaan "hyvä äiti, sie pystyt siihen!" <3
Ei voisi toivoa parempaa kannustus joukkoa kuin nämä kolme elämäni tärkeintä ihmistä ja kuka tarvitsee ulkopuolista Personal Traineria, en minä ainakaan! =D <3

20 päivän päästä uusi punnitus ja ensimmäistä kertaa sitten tämän laihdutusaloituksen ajattelin asettaa itselleni tavoitteen päivä 30 punnitukseen.
Eli 4 kiloa pitäisi lähteä siihen mennessä! Tiedän, aika kova tavoite mutta uskon että onnistun siinä! Tämä siis tarkoittaa että pitäisi saada kilo/5pv..
Parhaani yritän ja treenausta sekä joka päivä yli tunnin lenkki aamuisin niin eiköhän se sieltä saavuteta! =D


Kuva lainattu netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti