tiistai 17. helmikuuta 2015

Flunssa.. =(

Jepulis.. Meidän perheeseen iski sitten 1.2 flunssa ja voi elämän kevät miten sitkeä onkin! Itselläni pahin kesti sellaisen viikkoa ja kaksi päivää ja vieläkin on jälkitautina limaista yskää sekä kaamea nuha..
Muu perhe säästyikin sitten vähemmällä, mutta saivat hekin siitä osansa..
Pisteitä niinä päivinä en jaksanut yksinkertaisesti laskea mutta makeaan en koskenut ja ruokaakin katsoin järkevän määrän aina annokseen ja kyllähän tuo painokin piti ruotunsa vaikka pisteitä ei tullutkaan laskettua..
Mitäs sitten TapOuttiin.. no se lähti sitten eilen ihan alusta sillä puolitoista viikkoa on kovin pitkä aika jäädä tässä ohjelmassa jälkeen.. joten eilen oli punnitus/mittaus alusta ja ensimmäisen viikon ensimmäinen treeni..
Yllättävän kivuttomasti menikin ja tämän päivän treeni tuli just tehtyä.. puoleen väliin asti tuntui että tämähän on lasten leikkiä, mutta koska vaihdoin kuminauhaan vastuksen ja treenin jatkuessa voin kyllä todeta että joo, ei se nyt ihan sitä sitten ollutkaan.. Armoa pyytelin vatsalihastreenin aikana! =P =D

Mites sitten ne mität vai?

Aloitetaan niistä edellisistä eli 19.1 oli paino 97.9, housun koko 46-48, rinnanymp. 112 ja vyötärö 116
28.1 paino oli 93.7, housun koko 44, rinnan ymp. 111 ja vyötärö 111

eilen

paino 90.5, housun koko 44 (niin että hiukan joutuu jo nostamaan vyötäröltä), rinnan ymp. 107 ja vyötärö 109

eli todella hyvään suuntaan ollaan koko ajan menossa! Tuntuu hyvältä tuntea kehossa nämä muutokset, vaikka paljon on vielä jäljellä niin näistä pienistä se lähtee eteenpäin ja antaa huomattavan paljon motivaatiota, tietäen samalla että tässä tuli melkein kaksi viikkoa sairastettua!


Tähän loppuun onkin vielä hyvä laittaa seuranta kuva josta näkee kuinka suuria muutoksia jo 6.4 kiloa voi saada kehossa aikaan!


Maha on huomattavasti pienentynyt ja tavoitteena nyt onkin sitten saada tuo paino ensi viikon punnitukseen, eli päivä 10 tapoutissa sinne alle 90 eli 89 niin olen todella tyytyväinen.. Miten siinä käy niin se vaatii paljon ponnisteluita ja aamulla koirien kanssa tunnin lenkkejä, niin ja tietenkin tapoutin ohjelman uskollista seuraamista ja toteutusta! =)

Mutta jos en palaa tänne ennen sitä niin ensi viikon keskiviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti