keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Päivä 10

Mittauspäivä! Hui että jännitti!

Tässä siis tulee nämä karut totuudet ilmi.. Paljonko painoin ja millä mitoilla olin aloitus päivänä:


                            Paino           Housun koko       Rinnan ymp.       Vyötärö
Lähtötilanne        97.9               46-48                   112                      116


Ja tämän päivän tulokset:

Päivä 10             93,7!                44                       111                       111Tämä siis tarkoittaa sitä että tämä toimii mitä nyt teen!
Vyötäröltä oli siis lähtenyt 5 cm, rinnan ympäryksestä 1 cm ja painoa oli tippunut 4.2 kg! Todella hieno lähtö tälle projektille!
Epäilen että osa tästä painon pudotuksesta on ollut nesteet jota kehossani on ollut todella paljon mutta kyllä olen myös tämän kymmenenpäivän aikana myös hikoillutkin!

Tänään hiukan säikähdin sillä TapOut ohjelmassa laskeuduin jaloille eräästä liikkeestä väärällä tavalla ja vasemmasta polvesta kuului paukahdus, epäilin että olisi mennyt kierrukka sillä vastaavanlainen paukahdus tapahtui kolmisen vuotta sitten kun oikean jalkani kierrukka repesi.. Loppu päivä on mennyt lepoa polvelle antaen sillä tietyissä liikkeissä esim portaita noustessa on tuntunut vihlaisu mutta onneksi huomenna on Yoga XT:n vuoro joten hiukan helpottaa tuota jalkaa.. Kunpa vain mitään enempää ei sattuisi tässä vielä 80 päivän aikana kun tämä on  näinkin hienosti lähtenyt etenemään!

Eli peukut  ja varpaat pystyssä että selvisin säikähdyksellä.

Tämän päivän pistemäärä ei taaskaan saavutettu edes lähimailleenkaan enkä tiedä mitä ihmettä pitäisi tehdä että saavuttaisin sen 24 pistettä. Tänään on mennyt 16,5 pistettä ja enää ei kehtaisi mitään raskasta.. Onneksi voin syödä jotain kevyttä hedelmää josta saan edes yhden pisteen (esimerkki hedelmä 30 kpl:ta viinirypäleitä on yhden pisteen, ananas 1/4 kpl (100g) yhden pisteen, mango 1 kpl kaksi pistettä jne.) Eli kyllä niitä kevyitä ruokia löytyy iltaa varten mutta se ei auta pisteiden kartuttamiseen.
Itse en laske liikuntapisteitä vaikka ne kuuluisi vielä lisätä tuohon 24:n mutta miten ihmeessä lisään niitä siihen kun en jaksa edes syödä noita 24:jää!

Tämän päivän ruokapäiväkirja esimerkiksi että kyllä sitä syödään:

6.00 rasvaton maustamaton rahka + sokeriton marjakeitto -1.5pistettä
10.30 kasvislasagne -6 pistettä
n. 13.00 omena- 0 pistettä
17.00 kasvislasagnea, broilerin rintafilee (maustamaton) ja lasi rasvatonta maitoa -9 pistettä

Tässä siis malli miten syön päivisin joten sitä tulee syötyä n. 3-4 tunnin välein mutta silti en saavuta noita tavoite pisteitä.
Suurin pelko on nyt että laihdun liian nopeasti niin ettei iho pysy mukana ja mahan kohdalle jää kauhea nahanriekale joka ei todellakaan saa itseäni tuntemaan kauniiksi!


Tänään koin myös eräänlaisen heräämisen siitä minkä takia olen halunnut antaa itseni mennä näihin mittoihin ja painoon.. Kerroin viime postauksessa osasta mutta tämä oli sellainen wake up call että olla ja osaa.
Olen verhonut itseni tämän painon taakse. Se tarkoittaa sitä että olen tunne syöppö ja olen syönyt kaikkeen tunteeseen, iloon, suruun ja murheeseen. Huonon omatunnon jälkeen olen syönyt vielä lisää tukahduttaakseni sen tunteen. Samalla olen verhonnut tunteeni painoni verhoon. Olen käyttänyt ylipainoani tekosyynä kaikkeen mahdolliseen, vaikka todellisuudessa olen vain ollut laiska.
Näitä asioita tajusin tänään ja sen kun tajusin kuin myös sen että ei enää! Ei itseni takia eikä perheeni takia, en anna itseni tehdä sitä enää! En viihdy kehossani eikä kukaan viihdy ympärilläni kun itse olen ollut aina vain äreällä päällä! Vaikka kiloja on vasta lähtenyt neljä kiloa, tunnen jo nyt kuinka energia tasoni on kohonnut! Käyn jopa joka aamu nykyään kahden koiramme kanssa tunnin lenkillä! Mikä on mitä mahtavin aloitus aamulle!
Toisin sanoen tämän viikon alku on ollut tuottoisa ajatellen tämän prosessin jatkoa ajatellen ja tahdon voimaa löytyy nyt enemmän mitä eilen! Eilen illalla jännitin niin paljon tätä päivää ettei unestakaan meinannut tulla mitään. Mutta nyt lähden hyvillä mielin joka päivä ottamaan päivän kerrallaan ja kahdenkymmenen päivän päästä päivä 30 mittauksessa selviää jälleen mitä sinä aikana on tapahtunut. Tiedän että jossain vaiheessa tulee tasaus vaihe, mutta se on jo tiedossa joten en anna itseni luovuttaa silloin vaan lähden kahta kauheammin kohti sitä ihannepainoa, joka on 69-70!
Matkaa on vielä paljon jäljellä ja hikipisaroita sitäkin enemmän, mutta sitä ihanne mittoja kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti