keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hups! (= välipostaus..)

Ja ups! Tässä huomasin että olen laiminlyönyt blogia mutta vaikka kuulostaakin pelkiltä selittelyiltä niin olen ollut erittäin kiireinen töissä.. =/ =P
Eli työt ovat alkaneet tässä viime kuukausina vielä silloin kun "normaalit" ihmiset nukkuvat (eli klo 2-5 välillä!), joten olen joutunut väliaikaisesti vetäytymään salitreeneistä koska oma keho ei vain enää pitkän päivän jälkeen ole ollut kykenevä toimimaan.. eli kehoani olen joutunut kuuntelemaan etten vain paikkoja särkisi, mutta ensi viikon alusta siihen tulee muutos kun palaan normaaliin kello viiden aamuihin! Sitä innosta soikeana odotellen ja samalla jännittyneenä sillä jännitän meneekö paikat kipeäksi kuten olivat silloin kun aloitin salitreenit.. ;)
No hitaasti mutta varmasti siellä aloitelle uudestaan niin eiköhän hiljaa hyvä tule.. Ruokaremontti on aika ajoin näin kesäkuumalla ollut retuperällä kun ei vain jaksa säännöllisesti syödä (tulee todella huono olo pelkästä ruoan ajattelusta) mutta olen yrittänyt pitää kasvikset, hedelmät ja marjat jokapäiväisessä ruokavaliossa..

Eli elossa ollaan ja säistä nauttien vaikka töitä tehdäänkin! Palaillaan ensi viikon puolella uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti