torstai 10. huhtikuuta 2014

Vihreällä alkaa

Tämä aamu nimittäin..


Vihreä vatsan ystävä on Smoothien nimi joka on varsinainen virkistys pommi! Pääpiirteet bongasin LiveLife lehdestä nro 4, marraskuu 2013 joita sitten muokkasin omaksi mieleisekseni ja koska kaapissa ei ollut pakaste mangoa päätin sen korvata päärynällä.

Vihreä vatsan ystävä

2 annosta

1 päärynä
kourallinen babypinaattia
1 tl hunajaa
1 banaani
½ avokado
4 dl vettä (josta 1dl menee chian siementen liotukseen)
10 ml chian siemeniä liotettuna 1 dl vettä
1/4 tl organic Green mixiä, ohra-,vehnäoras, spirulina, klorella viherjauhe
2 tl proteiinijauhetta
1 tl lesitiiniraetta

Pinnalle: kuivattua nokkosta ja auringonkukan siemeniä

Laita chian siemenet likoamaan väh. 15 minuutiksi.
Sekoita aineksista tasainen smoothie ja nauti!

Lehdessä lukee että kyseessä on kunnon ravinnepommi, joka sisältää paljon hyödyllisiä ravintokuituja ja edistää vatsan toimintaa. Ja sen kyllä uskon!Kyseinen herkku on hyvää mutta suosittelen laittamaan juoman väh. 10 minuutiksi jääkaappiin sillä itselläni oli lämpimänä ja meni kyllä sellaiset 25 minuuttia sitä juoden. Sinänsä ei haitannut koska samalla tuli luettua mitä muiden blogeissa oli tapahtunut ja pystyi kommentoimaan niihin samalla kun tuota herkkua joi.
Tästä määrästä tulee siis kaksi annosta joten hyvin helposti voipi tehdä aamuksi juoman ja ottaa päivällä toisen puoliskon!


Nyt nauttimaan lasten kanssa aivan mahtavasta päivästä ulkona, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta joten mikä sen parempi viettää päivää kuin ulkona nauttien kevät auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti