tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tervetuloa!

Kuva tehty kollaasiksi googlen kautta löydetyistä kuvista..


Oikein paljon tervetuloa, kun olet näille sivuille eksynyt. Olen kohta vuoden päivät blogaillut ompeluksien parissa (sinne pääsee tästä), mutta jo yli vuoden olen tätä kyseistä blogia päässäni pyöritellyt että jos sitä uskaltaisi blogia ihan päiväkirjamaisesti kirjoitella..

Nyt kun olen päättänyt aloittaa totaalisen ruokaremontin omassa elämässäni niin ajattelin että miksipä ei siitä voisi blogia myös tehdä.
Näin saisin lisä inspiraatiota tämän projektin tiimoilta ja samalla joku muu saisi mahdollisesti tukea omassa projektissaan.

Olen siis saanut kahden raskauden aikana yli 20 kiloa ylipainoa ja vaikka perheeni on syönyt suhteellisen lautasmallimaisesti ja terveellisesti niin kuten sitä sanotaan.. äiti aina unohtaa itsensä.. näin on myös itseni osalta..
En ole pitänyt itsestäni huolta, mutta nyt asiaan tulee muutos ja sitä omaa hyvinvointia metsästäessä, 20 kiloa kevyempänä, tavoite; tämän vuoden loppuun menessä!

Tervetuloa siis seuraamaan arjen pyöritystä ja päiväkirjamaisesti kirjoittelemia postauksiani, nyt se alkaa!

Edit: Projektini on alkanut jo nelisen viikkoa sitten ja sen aikana vyötäröltä on hävinnyt 3,5cm ja painoa pudonnut kolmisen kiloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti