maanantai 14. huhtikuuta 2014

Smoothien voimalla!

Uneton yö, itkuset lapset = Flunssa tuli taloon!
=/
                                              Kuva täältä

Jep.. meillä siis iski vanhempaan tuhisijaan eilen illalla/yöllä kuume ja se on jatkunut tämän koko päivän. Nenä vuotanut kuin niagara ja samalla ilmeisemmin tartuttaen pienemmän tuhisijan siihen myös, sillä tälläkin alkoi nenä vuotamaan tuossa illalla..
Huomenna siis lääkäriaikaa varaamaan mikäli yö/aamu jatkuu samanlaisena kuin tämä päivä oli.. meillä siis ei tehty muuta kuin maattiin sohvalla, katsottiin piirrettyjä sekä itkettiin huonoa oloa sekä vuotavaa nenää..
Silmät itsellä ristissä, aivot ihan sekavanan, aamu kumminkin lähti onneksi käyntiin heti kun sain tehtyä aamupalaksi itselleni smoothieta..


Samalla sain huomata kuinka tehoton tuo meidän blenderi oikeastaan onkaan... =P


Huomioitavaksi siis itselleni, älä, siis älä missän nimessä laita jäisiä marjoja pohjimmaiseksi jos tahdot blendata järkevällä aikataululla smoothiesi!
Voitte varmaan kuvitella mikä oli tulos kun näin tein, varsinkin kun lisäsin joukkoon veden... huoh.. no jäiseksi kimpaleeksihan se sinne pohjalle muodostui, jonka jouduin sitten lusikalla kaapimaan pohjalta irti niin että muut ainekset pääsi sinne pohjalle asti ja lopulta massasta tuli kuin tulikin smoothieta (sellaisen 3 minuutin blendaamisen jälkeen...)
Tuossa vaiheessa kun yö oli mennyt valvoessa, päätin että nyt alkoi tämän mamman säästäminen siihen parempaan blenderiin! Ne jotka eivät ole lukeneet aiempia postauksia, kerrottakoon vielä että haaveilen siis Raakapuodin VitaMix blenderiä joka löytyy täältä.


Lopulta pitkän blendaamisen jälkeen lopputulos näytti tältä! Ei uskoisi että kyseessä olisi vihersmoothie vai mitä? Luin jostain tälläisen vinkin että vihersmoothie menisi marjojen kanssa paremmin alas ja voin sanoa että kyllä muuten menee! ja mikä energia pommi!

Marjaisa viherSmoothie

- 1 avokado
- 1 banaani
- n. 2.5 dl mustikoita
- n. 0,5 dl puolukoita
- 1 lehtikaalin lehti
- n. 5-10 lehteä babypinaattia
- ½ tl Green mix- jauhetta (huom! aloittelijan kannattaa aloittaa 1/4 teelusikallisella! hiljalleen nostaa               annosmäärää.. lopulta annostus on 1-2 tl)
- 2-3 tl lesitiiniä
- n. 2,5 dl vettä

Koristeeksi: Goji-marjoja sekä Chia-siemeniä

Blendaa, koristele ja herkuttele!

Tuolla siis alkoi aamu ja nyt päättyi tämä päivä.. tuosta meinaan tulee aika paljon tavaraa... onneksi.. tälläisiin päiviin todella passeli sillä jaksoin koko päivän ja nyt tuntuu että tuon loppu annoksen avulla jaksoin loput iltahommat tehdäkin..

Tänään kun ei ole muuta ollutkaan kuin aikaa, ja aivot eivät ole kamalasti jaksanut työskennellä, olen miettinyt tätä liikuttamuutta ja sitä etten ole vieläkään päättänyt mitä sitä pitäisi tehdä liikunnan suhteen..
Olen tullut siihen tulokseen että keksin kokoajan jotain verukkeita miksi en liiku tarpeeksi.. Kuntosali mukamas maksaa liikaa, ei löydy oikeata hetkeä arjessa milloin sinne pystyisi lähteä, kävely ei tunnu juuri miltään, juoseminen ei onnistu koska plantaarifaskiitit (eli kantapäiden luuiden kiinnittyneiden jänteiden) pelkään tulehtuvan/kipeytyvän (tätä on siis tapahtunut ja olen ollut monta kuukautta sairaslomalla sen takia..), eikä tällä hetkellä jumpat tunnu innostavan koska pelkään näyttäytyä tämän kokoisena jumppasalissa (ihan kuin minua joku siellä katselisi...).. eli tekosyitä, tekosyiden perään... tiedostin siis tämän tänään... vielä kun avaisin tämän topikin miehen kanssa ja jonkun ystävän kanssa jonka kanssa voisin lähteä esim sinne salille.. kun sinne pääsisin muutaman kerran jonkun kanssa varmasti kynnys jatkaa käyntejä olisi matalampi...
Näitä ajatuksia siis tänään... aika hyvin hokasattu pumpuliaivoilla vai mitä?!
Palatkaamme tähän aiheeseen joku toinen päivä, nyt ansaitulle levolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti