torstai 10. huhtikuuta 2014

Se kuule lähtee ihan susta itsestäs...

No niinhän se meneekin...

                                   Kuva netistä bongattu

 Eli siis kun miehen kyllästymiseen asti olen tätä makean hyllytys asiaa jankannut ja laihdutus sitä laihdutus tätä asiaa vatvonut, tämä totesi että kyllä se terveellisesti syöminen lähtee ihan omasta itsestäni niin aluksi tuli pieni närkästys, sitten ymmärrys toista kohtaan ja lopulta hyväksyminen.

Nyt joku ajattelee että onpas tylyä, mutta ei.. en ota sitä niin, vaan ymmärrän että tukijanakin on välillä hankalaa olla kun itsellään ei ole koskaan ollut tätä ongelmaa. Se nimittäin on totta että joko päätän syödä huonosti ja herkkuja tai sitten en.. ja olen päättänyt että en syö, en vain voi jos tahdon näyttää hyvää esimerkkiä pikku tuhisijoille ja päästä omassa kropassa onnelliseen olotilaan, tämän hetkisessä kun en sitä ole. Näin ollen menin kaapille, otin snäkkärin palan ja lasin pepsi maxia (se kun on sallittua ottaa) ja päädyin pyörimään tänne.. tarkoitukseni oikeasti on siis postailla vain kerran päivässä mutta kun ajatuksissa vatvoi tämä ja joskus tosiaan en tahdo jankata samoja asioita lähimmäisille, niin miksi en helpottaisi omaa mieltäni ja etsiä kohtalon tovereita bittiavaruudesta sekä kirjoittaa ajatuksistani vaihteeksi tänne..

Ja nyt kun kerta päädyin kirjoittelemaan tänne, tässä tämän päiväinen päivällinen.
Paahtopaistia, uuni juureksilla ja puolikkaalla perunalla, raejuusto salaatilla (tomaattia, kurkkua, seka salaattia ja paprikaa sekä kevyt pika salaattikastike.. niin ja se raejuusto..)
Paahtopaisti harmikseni meni omaan makuun liian kypsäksi, eli enää en luota pakkauksen omaan ohjeeseen vaan menen sillä mitä olen tottunut, paistomittariin ja minimiaikaan.. Mutta muuten oli hyvää! Kastikkeena oli veteen tehty valmis punaviinikastike (kyllä valmiskastike..älkää tuomitko..) ja sitä otin sen verran lautaselle että perunat pystyi syömään ilman kuivaa tunnetta suussa..
Erittäin täyttävää, proteiini pitoista ja omasta mielestäni ei nyt niin kaloripommi kuin voisi luulla.. lounas kun oli huomattavasti kevyempi versio eilisistä broilerifileistä.

Nyt yritän miettiä kuumeisesti mitä mahdollisesti alkaisin harrastamaan liikunnan puolella kun tällä hetkellä ei mikään oikeastaan nappaa, tai no kävelyn lisäksi.. pitää varmaan kaivaa rullaluistimet kaapista ja lähteä kokeilemaan josko se maistuisi (tänään ensimmäiset luistelijat nimittäin näin pyöräteillä potkivan..).. näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti