keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Mainio keskiviikko..

Hienosti lähti tämä päivä, kiireisesti mutta samalla tuli kerittyä käymään Lifessä jossa oli erittäin mukava naismyyjä auttamassa kun alkuun näytti siltä ettei siitä valitsemisesta tule sitten yhtään mitään!

Sieltä ne kumminkin lopulta löytyi mitä olinkin oikeastaan etsimässä vaikka lista unohtuikin sitten siinä lähtö kiireessä kotiin. Iso kiitos kyseiselle myyjälle kun osasi auttaa ja antoi jopa neuvoja sellaisista asioista mistä itselläni ei olisi tullut mieleenkään, kuten proteenit smoothieissa..
Iso virtuaali kiitos hänelle!

Tälläinen kavalkadi siis kaunistaa nyt sitten (muutama puuttuu kuvasta kun ovat jääkaappi tavaraa..) meidän keittiötä ja mies kun tuli kotiin, katsoi hetken hämillään keittiön pöytää.. pitää varmaan siis keksiä jokin toinen paikka kyseisille tavaroille.. Puhdas + kapseleita olen tässä ottanut viime lauantaista asti joten ihan uusin se ei ole mutta ajattuksissani olin senkin näköjään asetellut kuvaan... Nyt siis lähtee laihdus ja terveelliset aamu ja iltapalat aivan uusille urille kun näiden avulla päästään käyntiin..

Aamu siis lähtee käyntiin A.Vogelin Molkosan lasillisella jonka jälkeen vihreä kahvipapu-uutekapseli nassuun ja sen jälkeen onkin sitten joko maitorahkan vuoro tai sitten smoothien, riippuu tietty täysin siitä miten kiireinen aamu on.
Ai milläkö sitten blendaan?

Hyvin alkeellisesti.. koska haaveina vain on mun Raakapuodin VitaMix blenderi, joudun tyytymään täysin kenwoodin monitoimikoneen yhteydessä olevaan blenderiin joka toimii kun haluaa toimia.. mutta on se tyhjää parempi joten en valita.. ainakaan vielä.. kun tämä smoothie/ terveysruokailu on näin alussa.


 Sitten tämän päiväiseen päivälliseen josta jaksoin kokonaiset puoli annosta! Ei vaan jaksanut ei, vaikka oli kuinka hyvää tahansa (ja se muuten oli!)
Ohuita broilerin fileepihvejä (omalla mausteilla, naturelina ostettuja), herkkusieni pyree-maustettuna valkosipulitahnalla, perunoita ja sienikastiketta sekä unohtamatta ihania uunissa paistettuja uunikasviksia!
Tervellistä, vähä kalorista ja hyvää! En näe syytä miksi ei voisi samalla nauttia hyvästä ruoasta vaikka laihduttaakin, kun sen tekee fiksusti niin on myös mukavaa!


Ja kuten varmaan blenderi kuvasta tajusittekin innostuin kokeilemaan ensimmäisen smoothien iltapalaksi itselleni ja miehelle. Kyseessä oli banaani-mustaherukka smoothie, tattari-siemen-marja snäkkärillä. Ja oli muuten hyvää! Jopa mies piti kyseisestä herkusta!

Smoothie ohje oli CoGoVi- Smoothie mix paketin kyljessä, jota sitten hiukan modifioin mieleiseksi. Ohjeen laitan joku toinen päivä, nyt alkaa sen verran sänky houkuttamaan ettei ajatus juokse ohjeen kirjoittamiselle.

Sweet dreams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti