maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kiusauksien pääsiäinen?

Hassua kyllä mutta kiusauksia ei tämän pääsiäisen aikaan ollut! Taitaa tämä mamma saada aisoihinsa omaa makean himoaan..
Kuvia tuli otettua surkeat määrät pääsiäisen aikaan, pahoittelut siitä.. Mutta nautittu perheen kesken yhdessä olosta sekä suhteellisen hyvästä ruoasta (vaikka niistäkään ei tullut otettua montaa kuvaa..)


Ensimmäinen aamu lähti hyvin marjaisalla smoothiella käyntiin jossa käytin aiemmassa postauksessa mainitsemia babypinaattia ja lehtikaalia. Koska smoothie oli todella maukasta laitan sen teidän lukijoiden iloksi kokeiltavaksi..

Marja Smoothie

 kourallinen babypinaattia
1-3 lehtikaalin lehtiä (maun mukaan)
n. 2,5 dl marjoja (itselläni oli mansikkaa, puolukkaa ja karpaloa)
1 avokado tai 1-2 tl kylmäpuristettua kookosöljyä
1 tl green mix- viherjauhetta
2 tl lesitiiniä

Koristeeksi: Mintun lehtiä ja hunajaa ohuena nauhana pitkin pintaa

Blend and enjoy!


Muina aamuina aamupalat näyttivät aika paljolti kaikki tälläiseltä..
Maitorahkaa, mehukeittoa ja jotain siihen päälle.. tässä kuvassa päällä on erilaisia pähkinöitä rouhittuna.

Ruokina oli hernekeittoa, beaf wellingtonia kasvisten kera (olihan nyt sentään pääsiäinen, mutta en syönyt kokonaan lehtitaikinaa..), kalakeittoa, liha-peruna/kukkakaalisoselaatikkoa yms. Kasviksia oli jokaisessa lautasessa vähintään puolet ja annokset ovat selvästi pienentyneet sillä en vain jaksa syödä enään isoja määriä! Tuntuu että maha tietää miten paljon pystyy syödä mutta kun sitä ruokaa mättää siihen lautaselle aivot eivät vielä osaa hahmottaa miten paljon sitä pitäisi oikeasti laittaa!
Vielä kun järki tulisi mukaan ja tajuaisin sitä ruokaa lautaselle laittaessa että voin vaikka ottaa lisää jos jää nälkä enkä laita heti isoja määriä.. =D

Ja sitten kevennyksen poikanen olkaa hyvä...

Etsi viisi virhettä tästä kuvasta!
Kuvassa on mieheni pääsiäispäivällinen kun minä tuhisijoiden kanssa nautittiin lounaalta jäänyttä ruokaa..
Kuvan pihvit ovat marinoitu kaupassa valmiiksi, perunat ovat paistettu pannulla (oliiviöljyllä) ja maustettu valmiilla perunamausteella, kasviksia lautasella ei ole yhtään ja lista vain jatkuu..
Olen ollut todella iloinen siitä miten ihanasti mieheni on tukenut tämän ruokaremontin aikana minua, tukenut ja kannustanut.. tämä on niinkin paljon tukenut että syö meidän muiden kanssa kasviksia ja vihanneksia yhtä paljon kuin minä! Siitä syystä hymyilin vain tämän annoksen nähdessäni, pyysin lupaa kuvata sen tänne laittoa varten ja annoin toisen nauttia pääsiäisen kunniaksi kunnon miehen mättöaterian.. Toisella vain tuli huono-omatunto kun hykertelin pöydän toisella puolella annosta ja päästelin totuuksia kyseisestä annoksesta.
Kommentteja taisi tulla jopa hiukan liikaakin kun mieheni jossain välissä tokaisi että tämä ruokatuntemukseni alkaa olla jo sitä luokkaa että kohta pistää minut lukemaan terveystietoutta niin että voisin luennoida ammatikseni ruokatottumuksista ja terveystiedosta! =D
Tästä kommentista olin jopa hiukan otettu sillä jotain selvästi alkaa mennä tämän naisen aivoihinkin niin että muutosta selvästi on havaittavissa hyvään suuntaan!

Kuva lainattu täältä


Jumpaakin tuli tehtyä ja tajusin tuossa neljän päivän aikana että jos oikeasti tahdon laihtua ja vielä järkevästi niin etten menetä kaikkia lihaksiani, niin minun on oikeasti aika alkaa liikkua muutenkin kuin kävellen!

Niinpä kaivoin kauan sitten tilaamani Zumba dvd:t esiin ja otin zumba stickit esiin ja 40 minuutiksi ensimmäisenä päivänä jumppaamaan.. oli kyllä hyvä olo mutta samalla kuollut olo kun sain tuon päätökseen! Olen niin unohtanut miltä tuntuu rehkiä tuon sculpt & tone videon tahtiin!
Monesti kiireessä olen vetänyt tuota flat abs videota kun se kestää 20 minuuttia ja siinä on jopa vanhemman tuhisijan lempi liikkeitä joita on tehnyt seurana jo yli vuoden. Niinpä nytkin sain vanhemmasta tuhisijasta kaverin jumppaamaan ja kuin orjapiiskurina joka päivä on kysymässä milloin zumbataan! =D

Näin siis pääsiäinen meni ilman kiusauksien suurempia houkutuksia ja mukavasti yhdessä perheen kanssa. Toivottavasti muillakin oli yhtä antoisaa. Nyt sitten palaammekin normaaliin arkirytmiin tämänkin blogin osalta ja päivityksissä toivottavasti ei tule sen kummallisempia katkoja, eli seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti