tiistai 15. huhtikuuta 2014

Flunssa tuli taloon, päivä 2

Kuva googlettamalla sanan: flu


Jep... kolmen tunnin yöunet, aamulla nenä tukossa ja kurkkukipeänä... Miehellä flunssa, pää "pöhnässä" ja kuumeinen olo.. nuoremmalla tuhisijalla nousi viime yönä kuume ja nenä alkoi tosiaan illalla vuotamaan..
Tämä päivä siis on mennyt hyvin low profile... ei ole kyennyt muuhun.. kaksi vuorokautta- kolme tuntia unta.. olo kirjaimellisesti kuvan näköinen!

Niinpä olen vain pakolliset hommat tehnyt, syönyt säännöllisesti ja mahdollisimman terveellisesti.. jostain syystä tänään tuli himo ananakseen joten sitä päivällisellä uunin grillivastuksella kypsennettynä ja salaatin seassa raakana (mutta sehän ei haittaa kun poistaa nestettä kehosta!).. Smoothieta en vain jaksanut alkaa väsäämään ja lounaan tietämillä tajusinkin että sitä tuli aamulla syötyä... pähkinöitä! Jep erittäin ravinteikas aamupala.. tähän täytyy tulla parannus vaikka olo olisi mikä!

Kaapissa alkaa lehtikaali, babypinaatti, salaatinlehdet, palsternakka, ruusukaalit ja ties mikä tulemaan vastaan joten pian olisi pakko ideoida mitä niillä tekisi! Ideoita otetaan vastaan... =D Nyt pää lyö tyhjää niiden osalta ja keho alkaa kaipaamaan lämpöä!

Mutta onneksi on sauna! Sen laitoin päälle kun tuhisijat sain peteihinsä, joten sinne seuraavaksi ja toivotaan parasta etten huomenna piipitä kuin hiiri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti