perjantai 11. huhtikuuta 2014

Energinen perjantai


Aamu lähtikin käyntiin rahkalla jossa oli pientä twistiä. Eli maustamatonta maitorahkaa (erittäin hyvä proteiinin lähde!), sokeroimattomalla raparperi-herukka mehukeitoilla, maca-jauhetta sekä pinnalla goji-marjoja sekä kaakao ribseillä.
Maca-jauheen maku oli todellinen yllätys.. jotkut väittävät että se muistuttaa palsternakkaa, mutta en kyllä itse kuvailisi makua niin. Maku oli.. no se täytyy maistaa itse että tietää, voin uskoa että maku jakaa mielipiteitä, varmasti jotkut tykkäävät ja jotkut eivät. Itse olen hiukan kahden vaiheilla tykkäänkö vai en.
Pitää siis vielä maistella ja kuulostella jotta voin varmuudella mennä kumpaakaan puoleen.

Loppu päivä ruokailut olikin sitten tähteiden syöntiä ja tietty mahdollisimman paljon vihanneksi ja kasviksia. Näin siis tänään.. Ilma oli sen verran uhkaava etten vain uskaltanut lähteä lenkille joten tämän päivän kuntoilut olivat kävellen kauppaan ja takaisin. Josko sitä sitten huomenna.

Ainoa josta huomasin maca-jauheen vaikutukset oli tämä energia tason nouseminen! siis vau! Tuli tehtyä jopa tuhisijoiden lelujen inventaario joka on ollut jo kolme kuukautta suunnitelmissa! Eli kotona koti-askareita tehden ja virpomis vihtoja tuhisijoiden kanssa askarrellen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti